Главная Термины Са-Ся (сервіс ...) Система управління та планування розподілу продукції DRP (Distribution requirement planning — планування розподілу)

Система управління та планування розподілу продукції DRP (Distribution requirement planning — планування розподілу)

07.09.2011 21:35

Система управління та планування розподілу продукції DRP (Distribution requirement planningпланування розподілу)

1) система, що дає змогу не тільки враховувати конюнктуру ринку, а й активно впливати на неї, і забезпечує стійкі звязки між постачанням, виробництвом та збутом продукції, застосовуючи елементи MRP.

При управлінні на першому рівні здійснюється агреговане планування з використанням прогнозів та даних про замовлення, що фактично надійшли. На другому рівні формується графік виробництва, складається специфікований план із зазначенням конкретних дій, кількості комплектуючих та готової продукції. На третьому рівні за допомогою системи MRP здійснюється розрахунок потреби у матеріальних ресурсах та виробничих потужностях під графік виробництва.

Джерело: Кислий В. М., Біловодська О. А., Олефіренко О. М., Смоляник О. М. Логістика: Теорія та практика: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — С. 357 (360 с.)




Подобные материалы:
Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Терминология в логистике и на транспорте Copyright © 2010 - 2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.