Главная Термины Да-Дя (дистрибуція...) Домашній транспортний документ

Домашній транспортний документ

10.04.2011 10:51

Домашній транспортний документ 

1) індивідуальний номерний транспортний документ на кожне МЕВ у консолідованому вантажі, у якому наведено дані про відправника, одержувача, а також загальний опис товарів (предметів) у МЕВ. Домашній транспортний документ є водночас угодою між відправником МЕВ та експрес-перевізником про перевезення і пред'явлення МЕВ митниці для проведення митного оформлення.

Джерело: Дмитриченко М.Ф., Левковець П.Р., Ткаченко A.M., Ігнатенко О.С, Зайончик Л.Г., Статник І.М. Транспортні технології в системах логістики. Підручник. - Київ: ІНФОРМАВТОДОР, 2007. — С. 44 (676 с.)


2) Домашній транспортний документ – індивідуальний номерний транспортний документ на кожне МЕВ у консолідованому вантажі, у якому наведено дані про відправника, одержувача, а також загальний опис товарів (предметів) у МЕВ. Домашній транспортний документ є водночас угодою між відправником МЕВ та експрес-перевізником про перевезення і пред’явлення МЕВ митниці для проведення митного оформлення.

Джерело: Яцківський Л.Ю., Зеркалов Д.В. Загальний курс транспорту. Книга 2.  Навчальний посібник. - К., Арістей, 2007. – С. 470 (504 с.)




Подобные материалы:
Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

Обновлено 28.09.2011 07:57
 

Терминология в логистике и на транспорте Copyright © 2010 - 2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.