Перевізник

10.04.2011 18:15

Метки (тэги, tags):

Перевізник 

1) залізниці, які беруть участь у переміщенні багажу і вантажобагажу та несуть відповідальність за доставку цих відправлень від залізничної станції (митниці) відправлення до залізничної станції (митниці) призначення відповідно до чинного законодавства України.

2) Перевізник - надавач послуги з перевезення пасажира чи(та) вантажу автомобільним транспортом загального користування.

Джерело: Дмитриченко М.Ф., Левковець П.Р., Ткаченко A.M., Ігнатенко О.С, Зайончик Л.Г., Статник І.М. Транспортні технології в системах логістики. Підручник. - Київ: ІНФОРМАВТОДОР, 2007. — С. 53 (676 с.)


3) Перевізник - власник товарів або уповноважена ним особа, яка здійснює безпосередньо переміщення вантажу, у тому числі на договірній основі, від місця відправлення до місця призначення. Повне оформлення ВМД - проставлення на всіх її аркушах особистої номерної печатки інспектора митниці.

Джерело: Дмитриченко М.Ф., Левковець П.Р., Ткаченко A.M., Ігнатенко О.С, Зайончик Л.Г., Статник І.М. Транспортні технології в системах логістики. Підручник. - Київ: ІНФОРМАВТОДОР, 2007. — С. 56 (676 с.)


4) Перевізник – залізниці, які беруть участь у переміщенні багажу і вантажобагажу та несуть відповідальність за доставку цих відправлень від залізничної станції (митниці) відправлення до залізничної станції (митниці) призначення відповідно до чинного законодавства України.

5) Перевізник – будь-яка особа, яка здійснює транспортування відходів.

6) Перевізник – надавач послуги з перевезення пасажира чи (та) вантажу автомобільним транспортом загального користування.

7) Перевізник – будь-яка фізична або юридична особа, яка здійснює автомобільні перевезення вантажів на комерційній основі або за свій рахунок.

Джерело: Яцківський Л.Ю., Зеркалов Д.В. Загальний курс транспорту. Книга 2.  Навчальний посібник. - К., Арістей, 2007. – С. 480 (504 с.)


Метки (тэги, tags):



Подобные материалы:
Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

Обновлено 03.10.2011 21:51
 

Популярные тэги (tags)

Терминология в логистике и на транспорте Copyright © 2010 - 2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.