Главная Термины Оа-Оя (опасность ...) Організаційно-технічні показники рівня перевезень

Організаційно-технічні показники рівня перевезень

25.04.2011 20:15

Організаційно-технічні показники рівня перевезень

1) характеризують збереженість вантажу, досягнуту в результаті зменшення механічній пошкоджень у процесі перевезень і виконання навантажувально-розвантажувальних робіт, скорочення якісних і кількісних втрат маневрування парком спеціалізованого рухомого складу різних АТП з урахуванням потреб у перевезеннях, зниження числа перевантажень і строку доставки вантажів:

доставки вантажів за часовими графіками, досягнуту внаслідок скорочення тривалості навантажувально-розвантажувальних робіт; підвищення продуктивності рухомого складу в результаті використання автопотягів, використання оперативного планування і диспетчерського керівництва роботою автомобілів; зручність користування системою перевезень в результаті вивільнення відправників і вантажоодержувачів від невластивих їм функцій перевезень і експедирування вантажів, скорочення кількості перевізників, що беруть участь у вивозі вантажів від вантажовідправників; поліпшення групування вантажів; використання відкритих площадок для зберігання вантажів у контейнерах замість відкритих складів; зниження трудомісткості навантажувально-розвантажувальних робіт; попереднє навантаження причепів і напівпричепів; створення умов для використання спеціалізованого рухомого складу: підвищення економічної ефективності перевезень шляхом зниження витрат на тару і упаковку, навантажувально-розвантажувальні роботи і зберігання вантажів.

Джерело: Дмитриченко М.Ф., Левковець П.Р., Ткаченко A.M., Ігнатенко О.С, Зайончик Л.Г., Статник І.М. Транспортні технології в системах логістики. Підручник. - Київ: ІНФОРМАВТОДОР, 2007. — С. 332 (676 с.)




Подобные материалы:
Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Терминология в логистике и на транспорте Copyright © 2010 - 2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.